noviostaal

NovioStaal, gevestigd in Nijmegen, is opgericht in 1997. De aanleiding hiervoor was de behoefte van klanten die via de gangbare kanalen niet gemakkelijk de staalproducten konden vinden die ze zochten. Bij ons staat niet ons leveringsprogramma, maar uw behoefte voorop. Onze filosofie is eenvoudig: wij gaan tot het uiterste om onze klanten te helpen.

NovioStaal: all about steel

Als het om koolstofstaal gaat, heeft NovioStaal heel wat in huis. Een compleet assortiment aan vlakke staalproducten in alle soorten, maten en kwaliteiten. Maar ook de nodige kennis van staal, ervaring in de staalmarkt en goede contacten met staalproducenten. Hierdoor kunnen wij u ook helpen als u op zoek bent naar staalsoorten die buiten de gebruikelijke leveringsprogramma's vallen. Sterker nog: hoe lastiger uw vraag, hoe groter onze uitdaging.

Hoe lastiger, hoe uitdagender

Als het om koolstofstaal gaat, heeft NovioStaal heel wat in huis. Een compleet assortiment aan vlakke staalproducten in alle soorten, maten en kwaliteiten. Maar ook de nodige kennis van staal, ervaring in de staalmarkt en goede contacten met staalproducenten. Hierdoor kunnen wij u ook helpen als u op zoek bent naar soorten, afmetingen, hoeveelheden of kwaliteiten die buiten de gebruikelijke leveringsprogramma's vallen. Sterker nog: hoe lastiger uw vraag, hoe groter onze uitdaging. Wij gaan erg ver om onze klanten van dienst te zijn, waardoor we ook het bijna onmogelijke voor elkaar kunnen krijgen. De kans is dan ook heel groot dat als wij uw probleem niet kunnen oplossen, niemand dat zal kunnen.

Inkoopgemak, leverbetrouwbaarheid en service

Wie zaken doet met NovioStaal kan rekenen op inkoopgemak, leverbetrouwbaarheid en service. Onder onze klantenkring bevinden zich niet voor niets veel vaste afnemers die al jaren met ons samenwerken. We werken voornamelijk voor bedrijven in Nederland en België, maar we bedienen ook klanten elders in de wereld.

Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan!